PALJON KYSYTTY KÄSILLÄSEISONTA -VERKKOKURSSI

Haluatko oppia käsilläseisonnan, mutta et tiedä miten lähteä harjoittelussasi liikkeelle? silloin olet oikeassa paikassa. näillä ohjeilla treenaat käsilläseisontaa vaikka kotona!

TULOSSA MYYNTIIN 9.10.2020!


Ostaessasi Handstand by Eevsku -kurssin, saat tunnukset heti sähköpostiisi ja kaikki materiaalit treenejä varten omien tunnusten taakse. Materiaalit ovat käytettävissäsi vähintään 4 kk ajan ja kirjallisia materiaaleja pystyt ottamaan itsellesi talteen. Voit katsoa videoita ja selata materiaalia missä ja milloin tahansa omalla puhelimella tai tietokoneella.

Aloitin itse käsilläseisontatreenit voimistelutaustalla 7 vuotta sitten, mutta en tuolloin pysynyt käsilläseisonnassa paikallaan juuri ollenkaan. Seitsemän vuoden ajan olen kerryttänyt tietoa ja taitoja käsilläseisonnasta niin itse oppimalla kuin koulutustenkin kautta, ja opettanut taitoja eteenpäin. Jakaakseni taitoa kaikille siitä innostuneille halusin tehdä kurssin, jonka avulla voit opetella käsilläseisonnan itse missä ja milloin vain!

Jotta voit oppia seisomaan käsilläsi, on sinun tiedettävä tärkeimmät osa-alueet, joita tulee kehittää tuon taidon saavuttamiseksi. Tällä kurssilla saat kattavat treeniohjeet sekä esimerkkiohjelmat päällä-, käsillä- ja kyynärvarsilla seisonnan opetteluun sekä opit treenit käsilläkävelyä, press to handstandia ja scorpion -käsilläseisontaa varten!

Treenit on jaettu kolmeen osaan a) vahvistaviin, b) liikkuvuutta lisääviin sekä c) taitoharjoitteisiin. Voit seurata esimerkkitreeniohjelmaa tai tehdä treenejä oman muun harjoittelusi rinnalla! Kurssilta löydät ohjeet molempiin vaihtoehtoihin.


KENELLE KURSSI SOPII?

Kurssi on suunniteltu niin, että sen avulla voi harjoitella niin käsilläseisontatreenien aloittelija, että jo hieman edistyneempi. Näistä treeneistä saat apua myös esimerkiksi crossfittiin, joogaan, tanssiin, fitnessiin tai muihin vastaaviin lajeihin joissa käsilläseisonnasta ja muista kehonhallinnan taidoista on hyötyä.

Handstand by Eevsku harjoittaa keskivartalon tukilihaksistoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja muuta kehonhallintaa, joka auttaa myös muussa harjoittelussa kuin käsilläseisonnassa.


OPINKO VARMASTI SEISOMAAN KÄSILLÄNI?

Jos olet valmis harjoittelemaan paljon ja olet pitkäjänteinen treeneissä, tulet varmasti oppimaan käsilläseisonnan. Valmennus tarjoaa työkalut, mutta lopputulos vaatii sinnikästä harjoittelua.

Jos harjoittelet ohjeiden mukaan, tulet varmasti oppimaan todella paljon jo muutaman kuukauden aikana! Materiaalin näet kuitenkin vuoden ajan startista, joten sinulla on runsaasti aikaa.


HANDSTAND BY EEVSKU -KURSSIN SISÄLTÖ

 • Ranteiden lämmittely ja vahvistaminen – opi miten vältät rannekipuja!
 • Core -treenit joiden avulla vahvistat keskivartaloa, joka on erittäin tärkeässä roolissa käsilläseisonnan harjoittelussa
 • Yläkropan vahvistavat harjoitteet – treenaa vahvempi yläkroppa ja saa lisää voimaa sekä hallintaa ja vältä loukkaantumiset
 • Yläkropan ja lantion liikkuvuusharjoitteet – dynaamisia ja staattisia liikkeitä, joiden avulla liikkuvuus lisääntyy ja saavutat oikeat liikeradat käsilläseisontaa varten
 • Keppijumppa, joka tekee hyvää koko yläkropan liikkuvuudelle – tämä kannattaisi kaikkien tehdä päivittäin!
 • Niska-, päällä- ja kyynärseisonta – opi kehonhallinnan ja taitoharjoittelun perusteita ja luo vahvaa sekä monipuolista pohjaa käsilläseisonnan oppimiseksi ja taitojen lisäämiseksi
 • Käsilläseisonnan laajat harjoitteet aloittelijasta edistyneeseen
 • Käsilläkävely ja käsilläseisontapiruetti -harjoitteet
 • Press to handstand -harjoitteet sekä aloittelijan ja edistyneen treeniliikkeet
 • Scorpion -liikkeen harjoittelu ja selän notkeuden lisääminen
 • 2 x online livetreenit Eevskun johdolla. Lisäksi löydät valmennusalustalta tallenteet aiemmalle valmennusryhmälle pidetyistä livetreeneistä. Saat siis yhteensä 4 treenitallennetta!
 • Pääset myös mukaan suljettuun Eevsku Training -FB ryhmään, jossa ilmoitetaan vain ryhmäläisille suunnatuista kursseista, tarjouksista sekä treenipäivistä
 • Sinulla on myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä kurssin alustalla suoraan Eevskulta!

VALMENTAJA

Valmentajanasi toimiva Eveliina Tistelgren on hallitseva fitnessin maailmanmestari, urheiluvalmentaja (liikunnanohjaaja AMK) ja yrittäjä Helsingistä. Pitkän kokemuksen liikunta-alalla omaava Eveliina on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun, akrobatiaan, kuntosaliharjoitteluun ja toiminnalliseen treeniin sekä liikkuvuusharjoitteluun. Hänen tavoitteensa valmentajana on auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilo, opettaa taitoja ja terveellisten elämäntapojen toteuttamista ilman ikuisia diettejä ja jojoilua. Eveliina kannustaa rakentamaan kestävät, itselle sopivat, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat terveelliset elämäntavat sekä löytämään iloa treenaamisesta.


HINTA 89€

TULOSSA MYYNTIIN 9.10.2020!

Jos olet aina halunnut oppia seisomaan käsilläsi, niin sinun TÄYTYY ALOITTAA HARJOITTELU JA OLLA PITKÄJÄNTEINEN! Kaikki voivat oppia seisomaan käsillään, se on varmaa. 🙂

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Liikunnanohjaaja AMK, urheiluvalmentaja, IFBB Fitness suomenmestari

#HANDSTANDBYEEVSKU #EEVSKUTRAINING

Seuraa instagramissa @eevskutraining

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA, EDENREDILLÄ & E-PASSILLA

(löydät nimellä Eevsku/ Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia [email protected])