MOVE

Treenaa tehokkaasti ja mielekkäästi ilman kuntosalia! MOVE by Eevsku on valmennus jossa opit treenaamaan tehokkaasti ilman kuntosalia tai välineitä, ainoastaan omalla kehonpainolla. Lisää voimaa, liikkuvuutta ja taitoja! Et tarvitse valmennukseen treenivälineitä. Lisäksi pääset mukaan Zoom/FB -livetreeneihin Eevskun kanssa!

LIIKE ON LÄÄKE!

Tämä valmennus on syntynyt omasta intohimostani kehonpaino- ja taitoharjoittelua kohtaan. Valmennuksessa opetan sinulle kaiken, mitä olen oppinut pitkän valmennus- ja kilpaurheiluhistoriani aikana näistä harjoittelumuodoista ja kehon käyttämisestä. Valmennuksen keskiössä on kehon monipuolinen käyttö ja valmennuksen nimi MOVE edustaa sitä, että meidät on luotu liikkumaan. Liike on lääke & se lisää hyvinvointiamme etenkin silloin, kun löydämme liikunnasta iloa.

Kun käytämme kehoamme treenivälineenä, kehittyy ominaisuudet monipuolisesti ja on pienempi riski vetää itseään tukkoon tai loukkaantua. Kehonpainoharjoittelu ja taitotreenit sopivat erinomaisesti myös muun harjoittelun oheen, kuten kuntosali, juoksu, CrossFit, jooga tai tanssi. Monipuolisesta kehonpainoharjoittelusta saat lisää voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja esimerkiksi ketteryyttä, jotka ovat kaikki avuksi mm. edellämainituissa lajeissa ja monessa monessa muussakin. Lisäksi kehonpainoharjoittelua voi tehdä missä ja milloin tahansa sekä yhdistää sitä helposti myös muuhun harjoitteluun!

Liikkeen lisäksi löydät valmennuksesta ajatuksiani ja tipsejäni ravitsemukseen sekä esimerkiksi oman mindsetin harjoittamiseen lempeiden harjoitteiden kautta. Nämä ovat tässä valmennuksessa mukana siksi, että hyvinvointi koostuu muustakin kuin pelkästä liikkeestä ja saat tarvittaessa tästä valmennuksesta niihin muihinkin osa-alueisiin apua.

Kokonaisvaltainen 6 viikon valmennus koostuu kehonpainotreeneistä, taitoharjoittelusta, liikkuvuusharjoituksista, hengitys- ja rentoutusharjoituksista sekä ravitsemus osiosta. 6 viikon ohjatun viikkorytmin jälkeen materiaalit jäävät sinulle käyttöön vähintään 4 viikoksi valmennuksen päätyttyä.

Valmennukseen on koottu Eevskun yli 15 vuoden kokemuksen kerryttämä tietotaito kehonpaino- ja taitoharjoittelusta – niin valmentajana kuin (entisenä) urheilijanakin. Valmennuksen ensimetreillä pääset perehtymään huolellisesti kehonpainoharjoittelun perusliikkeisiin ja niiden suoritustekniikoihin. Voit siis lähteä mukaan vaikka sinulla ei olisi yhtään kokemusta kehonpainoharjoittelusta. Valmennuksen edetessä voit siirtyä itsellesi sopivassa tahdissa haastavampiin harjoitteisiin. Myös kokeneemmat treenaajat saavat tästä varmasti paljon irti, sillä kehonpaino- ja taitoharjoittelulle tyypilliseen tapaan kaikista harjoitteista löytyy jokaisen taitotasoon sopivan haastava suoritustekniikka.


MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Valmennus etenee viikon lohkoissa. Viikkoihin sisältyy harjoitteita ja tietoa näiltä osa-alueilta: VOIMA, TAITO, LIIKKUVUUS ja MINDSET.

Lisäksi jokaisella viikolla on oma focus. Esim. viikon 1. focus on perusasioissa kuten kehonpainotreenin perustekniikat, ravitsemuksen peruskulmakivet ja taitoharjoittelun perustaa. Viikolla 2. keskitytään alavartalon voimaan, ylävartalon liikkuvuuteen ja taitoon jne.

Opit treeniosioiden lisäksi myös Eevskun ravitsemusfilosofiaa sekä palautumisen työkaluja. Näiden kolmen kokonaisuus muodostaa mahdollisuuden kehittymiselle ja hyvinvoinnin kukoistamiselle!

Valmennuksessa mukana nyt myös 6 x Zoom/ Facebook -livetreenit/luennot Eevskun johdolla!


MOVE – Voima-, taito- ja liikkuvuusharjoitteita

 • 6 x FB-live treeni tai luento Eevskun johdolla.
 • Kaikki treenit opetettuna selkeiden videoiden avulla – voit tehdä myös harjoitteita suoraan osan videoiden mukana
 • Kehonpainoharjoittelun liiketekniikat huolellisesti opetettuna – mm. kyykyt, yhden jalan kyykyt, punnerrukset, leuanveto, core-harjoitteet, ja eläinliikkeet
 • Laaja valikoima taitoharjoitteita, mm. kärrynpyörä, silta & siltakaato, hartiaseisonta, päälläseisonta, käsilläseisonnan alkeet ja kroko
 • Dynaamiset lämmittelyt erilaisia treenejä varten
 • Yläkropan, alakropan ja coren treenit kehonpainolla – Kehitä voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa
 • Lisää liikkuvuutta – selän liikkuvuus, jalkojen liikkuvuus (ohjeet myös spagaattiin)
 • Ulkotreeniin ohjeita: porrastreeni & loikka + juoksu + mäkitreeni
 • Flow ja Yoga -harjoitukset – paranna liikkuvuutta ja kehonhallintaa (tee videoiden mukana!)
 • Ohjattu hengitysharjoitus ja meditaatio
 • Bonusmateriaalina kahvakuulatreenit ja minikuminauhatreeni

Huom! Valmennukseen osallistuminen ei vaadi sitä, että sinun pitäisi pystyä tekemään kaikki treenit. Esimerkiksi jos et pysty juoksemaan tai hyppimään, pystyt silti tekemään 99% valmennuksen harjoitteista. Et myöskään tarvitse valmennukseen välineitä vaikka tarjoammekin halukkaille ekstrana kahvakuula & minikuminauhatreenin.


RAVINTO -osio eli eväitä hyvän ravitsemuksen koostamiseen ja syömiseen liittyvään ajatteluun

 • Hyvän ravitsemuksen ABC + liveluento ravitsemuksesta valmennuksen ensimmäisellä viikolla
 • Irti dieeteistä ja jojoilusta, löydä parempi tasapaino ja opi joustavaa ajattelua!
 • Eevsku Training -reseptikirja PDF (26 terveellistä ja maukasta reseptiä – kaikki onnistuu myös veg. & glut.)

MINDSET – Työkaluja mielen rauhoittamiseen

 • Meditoinnin alkeet
 • Ohjattu hengitysharjoitus ja rentoutus
 • Aamu- ja iltarutiinien tärkeys
 • Flow -harjoitus
 • Pääsy suljettuun FB -ryhmään jossa ilmoitetaan vain ryhmäläisille suunnatuista eduista, kursseista ja treenitapahtumista. Ryhmässä saat myös vertaistukea ja voit kysyä Eevskulta!

KENELLE VALMENNUS SOPII?

 • Haluat treenata kehon hyvinvointi ja toiminnallisuus edellä.
 • Haluat treenata tehokkaasti mutta sinulla ei ole halua tai mahdollisuutta mennä kuntosalille.
 • Olet kiinnostunut taitoharjoittelusta ja haluaisit oppia tekniikoita turvallisesti.
 • Tarvitset lisää kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta omaan lajiisi/ muuhun harjoitteluun.
 • Haluat lisää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.
 • Haluat kohottaa kuntoa.
 • Haluat jaksaa paremmin ja olla energisempi.
 • Sinulle, jolla on koko ajan paikat jumissa eikä pelkkä venyttely auta!
 • Kaipaat ohjeita hyvän ravitsemuksen koostamiseen ja paremman tasapainon löytämiseen.
 • Haluat kokeilla omia rajojasi. Mietit mihin kaikkeen kehosi pystyy kun harjoittelet tarpeeksi? Pystytkö oppimaan myös mahdottoman vaikealta tuntuvia liikkeitä?
 • Olet liikunta-alan ammattilainen ja haluaisit tietää lisää kehonpainotreeneistä, liikkuvuudesta ja taitoharjoittelusta.

KENELLE VALMENNUS EI OLE?

 • Haluat kurssimuotoisen valmennuksen joka keskittyy pelkkään taitoharjoitteluun. Tsekkaa HANDSTAND .
 • Haluat tehdä pelkästään rauhallista ja palauttavaa harjoittelua sekä oppia lisää palautumisesta. Tsekkaa BALANCE.
 • Sinulla on paljon liikkumista rajoittavia kipuja tai vammoja kehossasi tai olet sairaana. Suosittelen hakeutumaan asiantuntevan fysioterapeutin/valmentajan/lääkärin luo.

VALMENTAJA

Valmentajanasi toimiva Eveliina Tistelgren on fitnessin maailmanmestari (2019), urheiluvalmentaja (liikunnanohjaaja AMK), joogaohjaaja (RYT200) ja yrittäjä Helsingistä. Pitkän kokemuksen liikunta-alalla sekä kilpaurheilusta omaava Eveliina on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun, akrobatiaan (telinevoimistelu -tausta), toiminnalliseen treeniin sekä liikkuvuusharjoitteluun. Hänen tavoitteensa valmentajana on auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilo, opettaa taitoja ja terveellisten elämäntapojen toteuttamista ilman ikuisia dieettejä ja jojoilua. Eveliina ei usko pikaratkaisuihin, vaan kannustaa rakentamaan kestävät, itselle sopivat, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat terveelliset elämäntavat. Eveliinalla on taustalla myös useita loukkaantumisia, loppuunpalaminen ja aineenvaihdunnan haasteita, joten hän ymmärtää hyvin myös ihmisten tarpeiden sekä resurssien erilaisuuden. Hän pitää hyvää huolta valmennettavistaan & vastailee valmennuksissa henkilökohtaisesti. Tervetuloa valmennuksiin mukaan!


Ostettuasi valmennuksen saat sähköpostiisi tunnukset, jonka kautta pääset kirjautumaan valmennusalustalle. Valmennusalusta kulkee kätevästi mukanasi sekä tietokoneella, että mobiilissa.

Jos hankkisit saman kokonaisuuden Eevskun livevalmennuksena tai workshoppeina, maksaisi se vähintään 10 x enemmän. Kannattaa hyödyntää tämä kokonaisuus, sillä tulet hyötymään siitä elämässäsi pitkään!


“Tapasi valmentaa ylitti odotukset! Videot on olleet tarpeeksi helppoja aloittaa rapakunnostakin ja motivaatio sitä kautta itsellä noussut. Käsillä tehtävät liikkeet on aina tuntunu ikävästi ranteissa, punnerrus on aina ollut teknisesti hukassa ja lihaskuntoliikkeet on sutaistu sinnepäin. Nyt tähän kaikkeen on tullut järki. Tajunnut, että rauhassa tekemällä saa paremmin aikaan, kun keskittyy liikkeisiin ja tekee oikein.

Vielä ei veny spagaatti, nouse leuka tai käsillä seisonta ei ole hallussa, mutta olen oppinut punnertamaan muutamia toistoja oikein, ensimmäistä kertaa elämässä! Myös crow- liike alkaa jo lyhyillä pidoilla toimia, ja liikkuvuus on lisääntynyt koko kehossa.

Tahdoin tästä valmennuksesta eväät kehonpainotreeniin kotona, avata ja huoltaa omaa kroppaa ja löytää se oma juttu liikkumisen ja syömisen suhteen. Muutos ei tapahdu hetkessä, mutta hyvän alun tästä valmennuksesta sain! Kiitos!”

– VALMENNETTAVA, MOVE BY EEVSKU, KEVÄT 2020Valmennus myynnissä 31.10.

Hinta kokonaisuudelle vain 149 €

TERVETULOA MUKAAN!

Eevsku

#MOVEbyEevsku #eevskuflow
Instagramissa @eevskuflow

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA, EDENREDILLÄ & E-PASSILLA

(Löytyy nimellä Eevsku/ Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia [email protected]. Lisää ohjeita liikuntaedulla maksamiseen löydän ‘Usein kysyttyä’ -sivulta.)